Menukaart

Een bezoek aan Thailand levert niet alleen blijvende herinneringen op aan de cultuur, het aangename klimaat en de hartelijke mensen.Voor de mensen, die in Thailand geweest zijn, klinkt dat bekend in de oren, want de eerst kennismaking met de Thaise keuken in Thailand maakt op vrijwel iedereen een grote indruk. Thais eten staat vooral bekend om zijn versheid en kent een grote verscheidenheid aan smaken, zowel binnen een gerecht als tussen de verschillende gerechten.

BaiYok heeft een uitgebreide menukaart met een groot aantal bekende Thaise gerechten. De menukaart is samengesteld door de koks Arnon, Pongsak Pasaja en Jiroy Thongsart. Arnon is afkomstig uit Chiang Mai, Noord-Thailand en werkt, na zijn ruime ervaring in Thailand, al sinds 2001 in Nederland en vanaf de openingsdag in 2004 bij BaiYok. Pongsak, afkomstig uit Mahasarakham en Jiroy, afkomstig uit Bangkok, hebben, voordat zij in 2009 naar Nederland kwamen de nodige ervaring opgedaan in diverse bekende internationale hotels en restaurants in Bangkok en omgeving. In 2015 is Sumrit Punjakaew met meer dan 10 jaar ervaring in binnen- en buitenland aan de keukenbrigade toegevoegd.

De kaart van BaiYok biedt zeer uiteenlopende gerechten, varierend van mild tot scherp. Er is voldoende keuze voor zowel vlees- en visliefhebbers en ook vegetariers.

Onze menukaart is trouwens bijna geheel glutenvrij, uitgezonderd 3 voorgerechten en de gebakken uitjes op de gele curry. Ook worden er nauwelijks melkprodukten gebruikt. Zie verder allergenen.

*** : Zeer pittig
** : Pittig
* : Mild
: Niet pittig
k : Goed voor kinderen