Nieuws

Best Thai Food Award 2017

U kunt tot en met 31 december uw stem uit brengen op het beste Thaise restaurant van Nederland op www.thebestthai.nl. Onder alle stemmers wordt door de organisatie (Westmill Food Europe BV, importeur van o.a. Singha bier) een vijfdaagse reis naar Thailand verloot voor 2 personen.

BaiYok was in 2016 runner up. Wij kunnen dus nog een stapje hoger. Wanneer u uw stem uitbrengt op BaiYok, BaiYok liked op facebook en de Best Thai Award verkiezing deelt met anderen, maakt u ook nog kans op:
- 5 dinercheques BaiYok t.w.v. 75,00 euro
- 5 menu's van de maand van BaiYok voor thuis

En wanneer BaiYok de award wint, verloten wij onder onze kiezers ook nog 2 vliegtickets A'dam-Bangkok t.w.v. 750 euro. Dan moet u ons wel laten weten dat u op ons gestemd heeft (email of facebook bericht).

Airconditioning

BaiYok beschikt overeen een groot terras. U kunt bij mooi weer heerlijk buiten eten. Wanneer u liever binnen zit, kan dat ook bij warm weer, omdat wij sinds het voorjaar van 2017 beschikken over een goede aircondioning.


Karaf water

Water service is bij BaiYok niet gratis. U betaalt bij BaiYok 2,00 euro voor een karaf water (grote tafels 2 x 2.00 euro). Bij laten vullen is gratis.

In 2014 heeft deze actie overigens 2.820 euro opgeleverd voor het Rode Kruis, Syrie, en in 2015 3.380 euro voor KWF Kankerbestrijding. In januari 2016 is er 320 euro overgemaakt naar een actie, die op een lagere school in Vaassen in gehouden voor de kinderen van Thai Child Development Foundation (TCDF) In Pak Chong, een organisatie die gehandicapte kinderen opvangt. In maart 2017 is er 3.500 euro naar de voedselnodhulpactie van het Rode Kruis gegaan. En in april 2017 gaat de opbrengst in zijn geheel naar de slachtoffers van de modderstromen in Peru. De opbrengst van de rest van 2017 gaat naar Kinderhotel Mappa Mondo in Wezep.

Vermelding in Jamie Magazine

In het nieuwe Jamie Magazine, Pittig Azie (augustus 2015), is veel informatie en zijn veel recepten opgenomen van de diverse Aziatische keukens. Ook is een lijst in opgenomen met 12 bijzondere Aziatische restaurants en eetgelegenheden in Nederland. Wij zijn er trots op dat BaiYok ook in deze lijst staat! Zie ook www.jamiemagazine.nl

Facebook en Twitter.

Wij berichten u zeker niet dagelijks, integendeel, maar BaiYok is nu wel te volgen op Facebook Thais rest. BaiYok en op Twitter @ThaisrestBaiYok. U wordt ook van harte uitgenodigd om op Facebook uw ervaringen bij ons met anderen te delen!