Menukaart

Onze menukaart is vanwege de coronacrisis aangepast. Omdat wij onze restaurant capaciteit maar voor minder dan 40% kunnen benutten hebben wij de kaart een beetje ingeperkt. Nieuw is dat wij open zijn voor de lunch op zaterdag en zondag van 13 tot 17 uur en op andere dagen al om 16 uur open.

A la carte eten is mogelijk:
-
op dinsdag t/m  donderdag en zondag
- op vrijdag
tussen 16 en 17.30 uur
- tijdens de lunch in het weekend (za. t/m zo. van 13 uur tot 17 uur)

Voor het diner op vrijdag en zaterdag kunt u kiezen uit 7 verschillende driegangen menu's v.a. 39,75 euro p.p. (vegetarisch 34,75 euro p.p.). Deze menu's zijn niet in beton gegoten, maar passen wij graag voor u aan, wanneer u bijvoorbeeld uw favoriete gerecht wilt bestellen.

Alle menu's worden geserveerd met witte rijst. Gebakken rijst of gebakken noedels kunt u bijbestellen.


Onze menukaart is trouwens bijna geheel glutenvrij, uitgezonderd 3 voorgerechten en de gebakken uitjes op de gele curry. Ook worden er nauwelijks melkprodukten gebruikt. Zie verder allergenen.