Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

THAIS VOOR THUIS  > 

  • nl
  • en
Thais restaurant BaiYok
  • Thaise keuken
  • Menukaart
  • Reserveren
  • Nieuws
  • Route/parkeren
  • Contact
  • Allergenen
  • Dinercheque
  • Nieuwsbrief
BEL 038 422 98 82
OM DIRECT
EEN TAFEL TE
RESERVEREN

VOOR AFHALEN,
CATERING OF
DINERSERVICEKLIK HIER

NavigatieMenukaartContact

Menukaart

Telefoonnummer 038 4229882. U kunt uw bestelling tot 16.00 uur (!) ook mailen naar info@baiyok.nl

De volledige afhaalkaart vind u op www.baiyokvoorthuis.nl. De menukaart van het restaurant is niet van toepassing.

U kunt vrijdag t/m zondag tussen 16 en 19.30 uur de volgende menu's afhalen:

Wijntip: fles Languedoc-Roussillon, La Forge Estate Viognier (2019) of La Forge Estate Merlot (2017) + 12,75 euro

Herfst menu  (€ 38,75, 2p.) :  rode curry met gegrilde eendenborst, mango en druiven, gebakken kwartel met knoflook en oestersaus en de pittige salade met stukjes entrecote, tomaat, komkommer en vers korianderblad (alleen in het restaurant verkrijgbaar).
Menu vd maand A (€ 33,50, 2p.) :  Gele curry met kipfilet, pompoen en ui, roergebakkenr underhaas met knoflook en oestersaus en de groentensalade met kokos, pinda en verse munt
Menu van de maand B (€ 33,50, 2p. ): roergebakken kipfilet met verse gember, paddenstoelen en (lente-)ui, pha naeng curry met runderhaas, rode ui en citroenblad en de groentesalade met kokos, pinda en verse munt
Menu 1 (€ 35,75, 2p.): groene curry met kip, bamboe en Thaise aubergine, runderhaas met knoflook en de pittige salade met stukjes entrecote, tomaat, komkommer en vers korianderblad
Menu 2 ( € 31,50, 2p.): Veg. loempia (4), pha naeng curry met rundvlees en kip in zoetzure saus met ananas en groenten
Vismenu (€ 35,75, 2p.): viskoekjes (5), garnalen met groene asperges, gebakken meerval met rode curry-kokos saus
Spicy menu (€ 35,75, 2p.): roergebakken runderhaas met Thaise basilicum en rode pepers, pha naeng curry met kip en salade met stukjes entrecote, tomaat, komkommer en vers korianderblad
Midweek menu (€ 38,75, 2p.): gebakken hele dorade met knoflook, gele curry met garnalen, pompoen en ui en salade met stukjes entrecote, tomaat, komkommer en vers korianderblad
Het vegetarisch menu is alleen bij BaiYok voor thuis beschikbaar!

U KUNT BIJ HET RESTAURANT UIT DE A LA CARTE KAART van baiyok voor thuis OOK veel GERECHTEN BESTELLEN, maar bijvoorbeeld niet de vegetarische gerechten.


(rest van onderstaande tekst niet van toepassing op het restaurant als take away)

Voor het diner op vrijdag en zaterdag kunt u kiezen uit 7 verschillende driegangen menu's v.a. 39,50 euro p.p. (vegetarisch 34,75 euro p.p.). Deze menu's zijn niet in beton gegoten, maar passen wij graag voor u aan, wanneer u bijvoorbeeld uw favoriete gerecht wilt bestellen.

Alle menu's worden geserveerd met witte rijst. Gebakken rijst (3,75) of gebakken noedels (8,75) kunt u bijbestellen.


Onze menukaart is bijna geheel glutenvrij, uitgezonderd 3 voorgerechten en de gebakken uitjes op de gele curry. Ook worden er nauwelijks melkprodukten gebruikt. Zie verder allergenen.

  • A la carte menu
    • › Lunch menu van de maand
    • › Warme voorgerechten
    • › Soepen
    • › Kip gerechten
    • › Eendenborstfilet gerechten
    • › Rundvlees gerechten
    • › Garnalen gerechten
    • › Vis gerechten
    • › Vegetarische gerechten
    • › Gebakken rijst en -mie gerechten
    • › Salades
    • › Desserts
  • Driegangen menukaart
    • › Verrassingsmenu
    • › Menu van de maand
    • › Vis Menu BaiYok
    • › Menu 1 BaiYok
    • › Menu 3 BaiYok
    • › Spicy menu
    • › Vegetarisch menu
    • › Bijgerechten
  • Wijnkaart
    • › Huiswijnen
    • › Champagne en bubbels
    • › Droge witte wijnen
    • › Rose wijnen
    • › Rode wijnen
    • › Dessertwijnen

Vis gerechten

61.** Choe chie plaa
Gebakken stukjes meervalfilet met een saus van rode currypasta en geraspte kokos
€ 15,75
62.** Choe chie talee 
Roergebakken visschotel (garnalen, inktvis, meervalfilet en mosselen) met een saus van rode currypasta en geraspte kokos
€ 0
63.** Plaa sam ros
Gebakken pangafilet, geserveerd met een huisgemaakte, pittige zoetzure saus van tamarinde en ui
€ 14,75
64.*** Phad kra prow talee
Roergebakken visschotel (garnalen, inktvis en grote mosselen) met Thais basielkruid en kleine rode pepers
€ 0
65. Plaa thod kratiem prik Thai
Gebakken hele dorade met knoflook en oestersaus
€ 0
66.** Phad phed plaa doek
Roergebakken stukjes gebakken meervalfilet met een saus van Thaise rode currypasta, bamboe, Thaise aubergine en anijs basilicum
€ 16,50
67. Plaa thod phad priow waan
Roergebakken stukjes gebakken pangafilet in een zoetzure saus met ananas en groenten
€ 0
68.** Yam talee
Salade met garnalen, inktvis, mosselen met ui, tomaat, Thaise selderij en citroen (koud)
€ 0

Disclaimer 2012

X
  • A la carte menu
    • › Lunch menu van de maand
    • › Warme voorgerechten
    • › Soepen
    • › Kip gerechten
    • › Eendenborstfilet gerechten
    • › Rundvlees gerechten
    • › Garnalen gerechten
    • › Vis gerechten
    • › Vegetarische gerechten
    • › Gebakken rijst en -mie gerechten
    • › Salades
    • › Desserts
  • Driegangen menukaart
    • › Verrassingsmenu
    • › Menu van de maand
    • › Vis Menu BaiYok
    • › Menu 1 BaiYok
    • › Menu 3 BaiYok
    • › Spicy menu
    • › Vegetarisch menu
    • › Bijgerechten
  • Wijnkaart
    • › Huiswijnen
    • › Champagne en bubbels
    • › Droge witte wijnen
    • › Rose wijnen
    • › Rode wijnen
    • › Dessertwijnen
X
  • Thaise keuken
  • Menukaart
  • Reserveren
  • Nieuws
  • Route/parkeren
  • Contact
  • Allergenen
  • Dinercheque
  • Nieuwsbrief