Nieuws

No show maatregelen:
Wij worden de laatste tijd regelmatig geconfronteerd met "no shows". Om die reden overwegen wij om voor reserveringen op vrijdag en zaterdag voor 4 personen een aanbetaling vragen van 75 euro. Eerst na betaling van dit bedrag is de reservering pas definitief. Wanneer u wegens omstandigheden moet annuleren en dat tijdig gebeurt - voor 15 uur voor dezelfde dag - zal dit bedrag worden terug gestort.

Nieuw: elke zaterdag en zondag open voor de lunch.

U kunt nu in het weekend vanaf 13 uur bij ons terecht voor een heerlijke Thaise lunch. U kunt kiezen uit de uitgebreide a la carte (lunch(kaart

Boeddhistische ceremonie op het terras van BaiYok

Mooi artikel in de StMooi artikel in de Stentor van 5 juni 2018 over de Boeddhistische ceremonie op het terras van BaiYok

https://www.destentor.nl/zwolle/boeddhistische-offers-aan-zwolse-stadsgracht~a4fa07c9/


Best Thai Food Award 2017

BaiYok is opnieuw tweede geworden, volgens de jury net verloren op punten. Jammer, maar we blijven in elk geval in de top meedraaien.

Karaf water

Water service is bij BaiYok niet gratis. U betaalt bij BaiYok 2,00 euro voor een karaf water (grote tafels 2 x 2.00 euro). Bij laten vullen is gratis.

In 2014 heeft deze actie overigens 2.820 euro opgeleverd voor het Rode Kruis, Syrie, en in 2015 3.380 euro voor KWF Kankerbestrijding. In januari 2016 is er 320 euro overgemaakt naar een actie, die op een lagere school in Vaassen in gehouden voor de kinderen van Thai Child Development Foundation (TCDF) In Pak Chong, een organisatie die gehandicapte kinderen opvangt. In maart 2017 is er 3.500 euro naar de voedselnodhulpactie van het Rode Kruis gegaan. En in april 2017 gaat de opbrengst in zijn geheel naar de slachtoffers van de modderstromen in Peru. De opbrengst van de rest van 2018 gaat naar Kinderhotel Mappa Mondo in Wezep. in 2020 is een bedrag van 2.500 euro overgemaakt naar het Rode Kruis voor hulp aan Beiroet. Aan KWF kankerbestrijding is ook 2.500 euro toegezegd voor de komende jaren.