Nieuws

Nieuw: elke zaterdag en zondag open voor de lunch.

U kunt nu in het weekend vanaf 13 uur bij ons terecht voor een heerlijke Thaise lunch. U kunt kiezen uit de uitgebreide a la carte (lunch(kaart

Boeddhistische ceremonie op het terras van BaiYok

Mooi artikel in de StMooi artikel in de Stentor van 5 juni 2018 over de Boeddhistische ceremonie op het terras van BaiYok

https://www.destentor.nl/zwolle/boeddhistische-offers-aan-zwolse-stadsgracht~a4fa07c9/


Best Thai Food Award 2017

BaiYok is opnieuw tweede geworden, volgens de jury net verloren op punten. Jammer, maar we blijven in elk geval in de top meedraaien.

Terras en airconditioning

BaiYok beschikt overeen een groot terras. U kunt bij mooi weer heerlijk buiten eten. Wanneer u liever binnen zit, kan dat ook bij warm weer, omdat wij binnen ook beschikken over aircondioning.


Karaf water

Water service is bij BaiYok niet gratis. U betaalt bij BaiYok 2,00 euro voor een karaf water (grote tafels 2 x 2.00 euro). Bij laten vullen is gratis.

In 2014 heeft deze actie overigens 2.820 euro opgeleverd voor het Rode Kruis, Syrie, en in 2015 3.380 euro voor KWF Kankerbestrijding. In januari 2016 is er 320 euro overgemaakt naar een actie, die op een lagere school in Vaassen in gehouden voor de kinderen van Thai Child Development Foundation (TCDF) In Pak Chong, een organisatie die gehandicapte kinderen opvangt. In maart 2017 is er 3.500 euro naar de voedselnodhulpactie van het Rode Kruis gegaan. En in april 2017 gaat de opbrengst in zijn geheel naar de slachtoffers van de modderstromen in Peru. De opbrengst van de rest van 2017 gaat naar Kinderhotel Mappa Mondo in Wezep.

Vermelding in Jamie Magazine

In het nieuwe Jamie Magazine, Pittig Azie (augustus 2015), is veel informatie en zijn veel recepten opgenomen van de diverse Aziatische keukens. Ook is een lijst in opgenomen met 12 bijzondere Aziatische restaurants en eetgelegenheden in Nederland. Wij zijn er trots op dat BaiYok ook in deze lijst staat! Zie ook www.jamiemagazine.nl

Facebook en Twitter.

Wij berichten u zeker niet dagelijks, integendeel, maar BaiYok is nu wel te volgen op Facebook Thais rest. BaiYok en op Twitter @ThaisrestBaiYok. U wordt ook van harte uitgenodigd om op Facebook uw ervaringen bij ons met anderen te delen!