Nieuws

Opening tijdens de feestdagen 2021:

-Let op: door de avondlockdown kan dit nog wijzigen

- Vrijdag 24 december Kerstavond open vanaf 17 uur
- Zaterdag 25 december 1e Kerstdag gesloten
- Zondag 26 december 2e Kerstdag open vanaf 17 uur
- Maandag 27 december open vanaf 17 uur
- Dinsdag 28 t/m donderdag 30 december open vanaf 17 uur
- Vrijdag 31 Oudjaarsdag gesloten. BaiYok voor thuis is wel open!!
- Zaterdag 1 januari Nieuwjaarsdag gesloten
- Zondag 2 januari open vanaf 17 uur

Herinneren en verlangen.
In 2019 waren we te gast op het Thai Select Culinary Visit 2019 in Bangkok om Nederland te vertegenwoordigen. Een warme aanbeveling van de Thaise Ambassade leidde tot een uitnodiging van het Thaise Ministerie van Handel. Een hele eer voor ons en een bevestiging dat we met ons restaurant, en inmiddels ook onze afhaal, de typische Thaise keuken kwalitatief meer dan waardig vertegenwoordigen. In Bangkok troffen we collega’s uit Aken, Berlijn, Brisbane, Chicago, Dubai, Düsseldorf, Londen, New York, Parijs, Shanghai, Tokio, Vancouver, Wenen en nog enkele plaatsen. Mooi rijtje om met BaiYok Zwolle tussen te staan. We bezochten o.a. de kookstudio van David Thompson, een goeroe op het gebied van Thai food, een Australische chef-kok die al 10-tallen jaren in Thailand woont. Heerlijk eten, nieuwe smaken, boeiende restaurant-concepten: de reis naar Bangkok bracht ons fijne contacten en vooral inspiratie. Een herinnering die ons hevig doet verlangen naar (her)opening van ons restaurant. We kijken uit naar het moment dat we je weer kunnen verwelkomen in ons restaurant en kunnen doen waar we goed in zijn: heerlijk eten serveren in een gastvrije Thaise sfeer.

Gault & Millau 2020.
In 2020 is BaiYok voor de eerste keer opgenomen in de culinaire gids Gault & Millau voor Nederland (800 restaurants). Daar zijn wij trots op.

Boeddhistische ceremonie op het terras van BaiYok

Mooi artikel in de StMooi artikel in de Stentor van 5 juni 2018 over de Boeddhistische ceremonie op het terras van BaiYok

https://www.destentor.nl/zwolle/boeddhistische-offers-aan-zwolse-stadsgracht~a4fa07c9/

Best Thai Food Award 2017

BaiYok is opnieuw tweede geworden, volgens de jury net verloren op punten. Jammer, maar we blijven in elk geval in de top meedraaien.

Karaf water

Water service is bij BaiYok niet gratis. U betaalt bij BaiYok 2,00 euro voor een karaf water (grote tafels 2 x 2.00 euro). Bij laten vullen is gratis.

In 2014 heeft deze actie overigens 2.820 euro opgeleverd voor het Rode Kruis, Syrie, en in 2015 3.380 euro voor KWF Kankerbestrijding. In januari 2016 is er 320 euro overgemaakt naar een actie, die op een lagere school in Vaassen in gehouden voor de kinderen van Thai Child Development Foundation (TCDF) In Pak Chong, een organisatie die gehandicapte kinderen opvangt. In maart 2017 is er 3.500 euro naar de voedselnodhulpactie van het Rode Kruis gegaan. En in april 2017 gaat de opbrengst in zijn geheel naar de slachtoffers van de modderstromen in Peru. De opbrengst van de rest van 2018 gaat naar Kinderhotel Mappa Mondo in Wezep. in 2020 is een bedrag van 2.500 euro overgemaakt naar het Rode Kruis voor hulp aan Beiroet. Aan KWF kankerbestrijding is ook 2.500 euro toegezegd voor de komende jaren.