Reserveren

Foto's: het restaurant en terras vanaf 1 juni 2020

Het restaurant is vanaf 1 juni 2020 weer dagelijks open, uitgezonderd maandag, tel. 038 4229882.


Weet u dat wij nu ook open zijn voor de lunch: elke zondag vanaf 13 uur!


Vooraf reserveren wordt aanbevolen. Dit kan per email of per telefoon. 

No show maatregelen:
Wij worden de laatste tijd regelmatig geconfronteerd met "no shows", gasten die zonder iets van zich te laten horen niet komen opdagen, terwijl er wel is gereserveerd en alles is bevestigd. Om die reden kunnen wij besluiten om vanaf 1 september voor reserveringen op vrijdag en zaterdag een aanbetaling te vragen van 50 euro. Vaste gasten zijn hier uiteraard van uitgezonderd.

Wanneer u wegens omstandigheden genoodzaakt bent om te annuleren verzoeken wij u om dat tijdig door te geven, voor 15 uur op dezelfde dag, zodat wij de vrij gekomen tafel nog aan iemand anders kunnen toewijzen.

Openingstijden:
- maandag gesloten
- di. t/m za. open vanaf 16 uur
- zondag open vanaf 13 uur

Lunch: a la carte:
- zondag van 13 tot 17 uur

Diner: naar keuze 3-gangen of a la carte: 
- di t/m do. v.a. 16 uur
- vr. en za. van 16 tot 17.15 uur
- zo. v.a. 16 uur

Diner vrijdag en zaterdag: alleen 3-gangen menu's. U kunt deze ook in overleg zelf samenstellen.
- van
17.00/17.15 uur tot 19.30 uur, of
- vanaf 19.45 tot 21.50 uur

 

U kunt reserveren door onderstaande reserveerbox in te vullen. Elke reservering via email wordt door ons zo snel mogelijk beantwoord. Na 16 uur wordt de email nog sporadisch gelezen.  Mocht u op het laatste moment bellen, kan elke tijd op dat moment natuurlijk nog beschikbaar zijn. Tenslotte kunt u ook gewoon langs komen en bij de ingang informeren naar een tafel.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Keuze uit 7 3-gangen menu's vanaf 39,50 euro p.p. (vegetarisch 34,75 euro p.p.)
Wij verklaren geen klachten te hebben die duiden op besmetting met het coronavirus. (https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19)