Reserveren

Tel. 038 4229882

Openingstijden:

Vanwege de lockdown is het restaurant met ingang van 28 november als volgt geopend:

- di t/m do gesloten (BaiYok voor thuis wel open tel 038 4232705 vanaf 14 uur)
- LUNCH
(a la carte) op vrijdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur
- take away op vrijdag t/m zondag van 16.30 tot 19.30 uur (menu: zie www.baiyokvoorthuis.nl). Let op: niet alle take away gerechten zijn bij het restaurant te bestellen. Zo is vegetarisch voor take away alleen verkrijgbaar bij BaiYok voor thuis!

No show:
Wij worden regelmatig geconfronteerd met "no shows", gasten die zonder iets van zich te laten horen niet komen opdagen, terwijl er wel is gereserveerd en alles is bevestigd. Wanneer u wegens omstandigheden genoodzaakt bent om te annuleren, verzoeken wij u met klem om dat tijdig door te geven, voor 15 uur op dezelfde dag, zodat wij de vrij gekomen tafel nog aan iemand anders kunnen toewijzen.

Wanneer u na 14 uur voor dezelfde dag wilt annuleren, gelieve dit telefonisch (en niet per email) door te geven, 038 4229882.

U kunt reserveren door onderstaande reserveerbox in te vullen. Elke reservering via email wordt door ons zo snel mogelijk beantwoord. Na 16 uur wordt de email nog sporadisch gelezen.  Mocht u op het laatste moment bellen, kan elke tijd op dat moment natuurlijk nog beschikbaar zijn. Tenslotte kunt u ook gewoon langs komen en bij de ingang informeren naar een tafel.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Wanneer u na 15 uur een reservering wilt maken voor dezelfde dag, liever niet mailen maar bellen naar 038 - 4229882. 

Wij zijn er vanop de hoogte dat wij bij het binnen gaan van het restaurant onze coronacheck app wordt gemoeten laten zien