Reserveren

Extra dagen gesloten:

Op dinsdag 14 en dinsdag 21 september 2021 is het restaurant gesloten!

No show:
Wij worden regelmatig geconfronteerd met "no shows", gasten die zonder iets van zich te laten horen niet komen opdagen, terwijl er wel is gereserveerd en alles is bevestigd. Wanneer u wegens omstandigheden genoodzaakt bent om te annuleren, verzoeken wij u met klem om dat tijdig door te geven, voor 15 uur op dezelfde dag, zodat wij de vrij gekomen tafel nog aan iemand anders kunnen toewijzen. Wanneer u na 14 uur voor dezelfde dag wilt annuleren, gelieve dit telefonisch (en niet per email) door te geven, 038 4229882.

Openingstijden:
- Let op: op maandag zijn wij (uitgezonderd feestdagen) altijd gesloten
- di. t/m zo. open vanaf 17 uur

Diner: naar keuze 3-gangen of a la carte: 
- di t/m do. en zo. v.a. 17 uur

Diner vrijdag en zaterdag: alleen 3-gangen menu's. U kunt deze ook in overleg zelf samenstellen.

Omdat wij de komende tijd nog te maken hebben met de 1,5 m. regel is het aantal zitplaatsen beperkt en hanteren wij in het weekend twee shifts, zodat wij zo veel mogelijk gasten kunnen ontvangen. Gedurende elke shifts kunnen per tijdvak wij een beperkt aantal gasten ontvangen:

- van
17.00/17.15 uur tot 19.30 uur
- van 17.30 tot 19.45/20 uur
- vanaf 20.00 uur
- vanaf 20.15 uur

U kunt reserveren door onderstaande reserveerbox in te vullen. Elke reservering via email wordt door ons zo snel mogelijk beantwoord. Na 16 uur wordt de email nog sporadisch gelezen.  Mocht u op het laatste moment bellen, kan elke tijd op dat moment natuurlijk nog beschikbaar zijn. Tenslotte kunt u ook gewoon langs komen en bij de ingang informeren naar een tafel.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Wanneer u na 16 uur wilt reserveren voor dezelfde dag, liever niet mailen maar bellen naar 038 - 4229882. 

Keuze uit 7 3-gangen menu's vanaf 39,50 euro p.p. (vegetarisch 35,75 euro p.p.)
Wij verklaren geen klachten te hebben die duiden op besmetting met het coronavirus. (https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19)