Route/parkeren

 

Parkeren

In de directe omgeving van BaiYok vindt u vaak nog wel een parkeerplaats op straat.

Wij raden u aan om te parkeren in de Diezerpoortgarage (3 min. lopen), veruit de goedkoopste, 0,80 euro per uur en na 20 uur gratis!

Andere parkeergarages zijn parkeerdek Het Noordereiland (naast Theater de Spiegel, 3 min lopen) en Q-park Het Eiland, 2 min. lopen. De parkeerkosten van deze beide garages en parkeren op straat bedragen:

Overdag tot 20 uur, donderdag (koopavond) tot 21 uur en op koopzondag van 13 tot 17 uur € 2,60 per uur. Na 20 uur en op donderdag na 21 uur kost een parkeerplaats € 1,60 per uur met een maximum van € 3,20. Op donderdag mag u op straat tot 21 uur maar maximaal voor 1 uur betalen!

Op zondag kunt u gratis parkeren, uitgezonderd op koopzondag (van 13 tot 17 uur € 2,60 per uur).

Routes vanuit het zuiden

Afkomstig uit de richting Amersfoort/Kampen
U komt vanaf de A28 over de IJssel Zwolle binnen. U neemt de afslag Zwolle-Centrum. Onderaan de afrit gaat u rechtsaf. Bij het stoplicht linksaf (Pannekoekendijk), de eerste rotonde rechtsaf en de tweede rotonde rechtdoor. U rijdt langs de singel aan uw rechterhand. U gaat kort achter elkaar tweemaal bij een stoplicht rechtsaf en na 150 m. ligt BaiYok aan de rechterkant vlak voor de gracht.

Afkomstig uit de richting Hattem/Wezep
U gaat richting Zwolle over de Oude IJsselbrug. Aan het einde bij de stoplichten r.a. en direct wer l.a. (Nieuwe Veerallee)   Zie verder de omschrijving uit de richting Zwolle-Zuid.
U kunt uiteraard ook via de A28 rijden. Zie dan verder de omschrijving uit de richting Amersfoort/Kampen.


Afkomstig uit de richting Apeldoorn
U volgt de A50 tot de aansluiting met de A28. U gaat richting Zwolle. Zie verder de omschrijving uit de richting Amersfoort/Kampen


Routes vanuit het oosten

Afkomstig uit de richting Almelo
U komt op de N35 Zwolle binnen. U volgt de Ceintuurbaan. Bij de Meppelerstraatweg (McDonald) gaat u linksaf en bij de eerste rotonde gaat u rechtsaf de Hogenkampsweg op. U gaat bij de volgende rotonde linksaf. Eerste stoplicht rechtdoor de van Wevelinkhovenstraat in. Vlak voor de volgende stoplichten is links de ingang van parkeergarage Diezerpoort. Bij het stoplicht links en direct volgende stoplicht rechts de Diezerpoortenplas op. Na 150 m. ziet u het restaurant liggen, direct voor het water. Voor parkeerterrein het Noordereiland gaat u op de Diezerpoortenplas direct rechts en rijdt langs het Spiegeltheater en Librije's Hotel. Voor parkeergarage het Eiland rijdt u rechtdoor langs BaiYok, over de brug rechtsaf langs de stadsmuur (150 m).

Afkomstig uit de richting Deventer (wanneer u niet via Apeldoorn rijdt):
U komt via Wijhe op de N337 Zwolle binnen. De Wijheseweg gaat over in de IJsselallee. Deze rijdt u helemaal af. Zie verder de omschrijving uit de richting Zwolle-Zuid.


Route vanuit het noorden

Afkomstig uit de richting Meppel
U neemt de afslag Zwolle-Centrum. Onderaan de afrit gaat u linksaf (Burg. Roelenweg). Eerste rotonde r.d., 2 e rotonde r.a. en dan de eerste straat links (Assiestraat, vervolgens Menno van Coehoornsingel). U passeert hier het parkeerterrein Noordereiland Aan het einde gaat u rechts en na 40 m. ligt BaiYok aan de rechterkant vlak voor de gracht. Voor de parkeergarage Diezerpoort gaat u niet rechts, maar juist linksaf, eerste stoplichten over de brug links, tweede stoplicht rechts, gelijk rechts de ingang. Voor parkeergarage Eiland rijdt u BaiYok voorbij en gaat u over de brug rechts langs de stadsmuur (150 m).